Dodatno zdravstveno zavarovanje

Poznamo različna dodatna zdravstvena zavarovanja.

Namen te strani je, da vam jih podrobno predstavimo. Tako boste na eni strani dobili celotno ponudbo dodatnih zavarovanj, pregled njihovih glavnih lastnosti in možnost sklenitve.

Dodatno zdravstveno zavarovanje

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Najbolj pogosto zdravstveno zavarovanje, ki mu veliko ljudje pogovorno reče kar dodatno zdravstveno zavarovanje.

Gre za zdravstveno zavarovanje, ki krije razliko med stroški zdravljenja, ki ga obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije. V Sloveniji je možno dopolnilno zavarovanje skleniti pri treh zavarovalnicah. Pri vseh treh so pogoji zavarovanja enaki, saj so določeni z zakonom, razlikuje se samo cena.

Zamenjajte zavarovalnico za dopolnilno zavarovanje ali ga sklenitev na novo. Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo.

  Vaše ime in priimek (obvezno)

  Telefonska številka (obvezno) Vpišite vašo tel. številko, da vas lahko kontaktiramo glede zavarovanja

  Ko izpolnite polja, pritisnite gumb Pošlji.

  Več info na strani Dopolnilno zavarovanje.

  Ostala dodatna zdravstvena zavarovanja

  Nezgodno zavarovanje

  Še ena pogosta oblika dodatnega zdravstvenega zavarovanja, ki ga ima v eni izmed oblik sklenjenega večina ljudi, je nezgodno zavarovanje.

  Nezgodno zavarovanje se pojavlja kot dodatek pri številnih drugih zavarovanjih, kot so avtomobilsko, življenjsko in premoženjsko (hiše in stanovanja), običajno pa je najbolj pregledna in fleksibilna sklenitev samostojnega nezgodnega zavarovanja.

  Turistično zavarovanje

  Oblika dodatnega zavarovanja, ki se priporoča pred odhodom v tujino.

  Kadarkoli smo v tujini (dopust, potovanje, smučanje, poslovno, nakupovanje, …) smo izpostavljeni različnim nevarnostim za poškodbe. V primeru potrebe po zdravniški oskrbi je lahko račun za oskrbo zelo visok, zdravstveno zavarovanje sklenjeno v Sloveniji pa ne krije oskrbe v tujini.

  Račun za zdravljenje je lahko tudi za manjše poškodbe in oskrbo več tisoč evrov, tako da priporočamo sklenitev turističnega zavarovanje z asistenco v tujini pred vsakim odhodom. Cenovno ugodna je tudi družinska in letna sklenitev za večkratna potovanja. Dodatno zdravstveno zavarovanje za tujino je tako zelo priporočljivo skleniti.

  dodatno zdravstveno zavarovanje

  Dodatno zdravstveno zavarovanje, ki je še na voljo, je zavarovanje za hujše bolezni, za primer raka, zobozdravstvenih težav in hitrejšega dostopa do specialistov.