Vzajemna za dopolnilno zavarovanja vrača 15€

V decembru, 2014 so bile položnice za dopolnilno zavarovanje pri Vzajemni za 15€ nižje, kot v ostalih mesecih. Pri tem ni prišlo od pomote, ampak je Vzajemna znižala premijo za dopolnilno zavarovanje zaradi dobrega poslovanja v letu 2014. Zaradi ustvarjenega dobička, je tako vsakemu zavarovancu, ki ima pri njih sklenjeno dopolnilno, vrnila 15€ v obliki znižane premije za mesec december.

Da ne bo pomote, bo z naslednjim mesecem premiija ostala enaka, kot je bila v novembru. Znižana premija je samo za december, 2014. Kljub temu pa ima Vzajemna že sedaj najnižjo premijo, če se odločite za plačilo preko direktne obremenitve ali za letno plačilo in znaša 26,79€. V primeru obročnega plačila preko UPN obrazca (položnice) je cena brez 3% popusta.

Prestopite k Vzajemni

Če bi želeli prestopiti k Vzajemni, vam lahko celoten postopek uredimo mi in vam tako olajšamo prehod na najbolj ugodno zdravstveno zavarovalnico za dopolnilna zavarovanja.

Izpolnite obrazec na desni strani ali na strani Sklenite dopolnilno zavarovanje in dogovorili se bomo za prestop k Vzajemni.